Těhotenská móda: Jak se oblékat stylově a pohodlně





Těhotenství je obdobím plným změn a nových výzev, které se promítají i do našeho šatníku. Být těhotná neznamená zanechat svůj osobní styl stranou – právě naopak! Dnešní móda nabízí spoustu možností, jak se cítit pohodlně a současně stylově během těhotenství. V tomto článku se podíváme na tipy a triky, jak si vybrat správné kousky oblečení, které budou nejen pohodlné, ale také trendy a moderní. Buďte připraveni na to stát se nejstylovější těhulkou ve městě!

Trendy a pohodlné outfity pro těhotné ženy

Těhotenství je obdobím plným změn a nových výzev, ale to neznamená, že byste se měly vzdát svého osobního stylu. Naštěstí existuje spousta trendy a pohodlných outfitů, které jsou speciálně navrženy pro těhotné ženy. Jedním z nejoblíbenějších kousků jsou legíny s elastickým pasem a volnými tunikami, které skvěle padnou na vaše rostoucí břicho a zároveň vám poskytnou maximální pohodlí.

Dalším populárním trendem mezi těhotnými ženami jsou maxi šaty s pruhovaným vzorem nebo květinovými motivy. Tyto šaty jsou elegantní, pohodlné a perfektní volbou jak do práce, tak i na večerní akce či společenské události. Kombinujte je s útulným cardiganem nebo džínsovou bundičkou pro dokonalý look. Nezapomeňte ani na stylové doplňky jako například náramky či náušnice, které dodají vašemu outfitu tu správnou dávku elegance a originality. S trendy kousky určitě budete vyzařovat sebejistotu a krásu i během tuto specifickém obdobím vašeho života.

Jak si udržet osobní styl i během těhotenství

Naopak, těhotenství může být skvělou příležitostí pro experimentování s novými styly a módními trendy. Důležité je najít rovnováhu mezi pohodlím a stylem, abyste se cítila dobře ve své kůži i během této speciální fáze života.

Jedním z klíčových prvků těhotenského stylu je správný výběr oblečení. Sázka na elastické materiály jako je například viskóza či elastan vám zajistí pohodlnost a flexibilitu během celého těhotenství. Volte oblečení s volným střihem, které podtrhne vaši postavu bez toho, aby ji stahovalo či tížilo. Doporučujeme také investovat do několika kusů tzv. „must-have“ těhotenského oblečení jako jsou legíny s nastavitelnou gumou v pasu či oversized trika, která lze nosit jak samostatně tak i vrstvit s dalšími kousky ze šatníku. Buďte odvážné a zkuste kombinovat různorodé barvy a vzory – dnes už není nic tabu ani ve světě těhotenské módy!

Tipy na módní kousky pro budoucí maminky

Existuje mnoho módních kousků, které jsou jak stylové, tak pohodlné pro budoucí maminky. Jedním z nich je například těhotenský overal, který je skvělým a praktickým kouskem do šatníku každé těhotné ženy. Overal poskytuje dostatečný prostor pro rostoucí břicho a zároveň vypadá velmi moderně a trendy.

Dalším tipem na módní kousek pro budoucí maminky jsou volné šaty nebo tuniky s páskem pod prsy. Tyto kousky jsou ideálním řešením pro pohodlnost i styl. Dají se snadno kombinovat s legínami či džínami a dodají vašemu outfitu lehkost a eleganci. Nezapomeňte také na pohodlné boty jako tenisky nebo balerínky, které vám umožní chodit bez bolesti po celém dni stráveném ve stoje či chozením. S trochou nákupů si můžete dopřát stylový look i během těhotenství!






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Klára Baslová
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com